Baby X Minat Main Dgn Toys

Baby sy baru 3 bulan. Sy try jugak bg baby main dgn toys.. Bg dia genggam/pegang toys... Tp baby seolah2 x suka. Pgg jap(kami masukkn dlm genggaman dia. Lepas tu die buang sendiri?. Setakat ni baby suka genggam jari kami.... Suka peluk lengan/tgn kami saja... Harus ka sy bawak baby sy jmp pakar? Or just keep on train my baby utk main dgn toys?

7 Balas

Alahai bby bawah 4bln dia blm lg berminat dgn toys.. lg bby x pandai tolak klu la tetiba termasuk dlm mulut. Sedangkan tuala, bantal pun x blh letak dkt bby. Tunggu bby dah atas 4bln br bg .. itu pun bkn semua toys blh bagi.

4y ago

Baik2. Sbb ade kawan sy, anak sebaya dgn anak sy dah start main toys.... 😅 Tu yg sy risau