Anak kurang berminat dengan toys

Hi ibu2, anak sy 3 bulan dia dh mula hisap jari dan main lidah dekat gusi mcm gatal gusi je, sy belikan teether utk dia tapi anak sy mcm kurang berminat je nk main. Kalau bagi kain dia nak pulak sampai dihisapnya kain tu. Normal ke 3 bulan tak pandai main toys lg. Anak ibu2 mcm mana ye? #adviceappreciated #firstmom #Sharing_dong_Bund #bantujawab #FirstTimeMamaHere #SeriusTanya

2 Balas

Normal sis. 3m banyak main dengan jari jemarinya. Suka hisap jari

normal.