Hi, ada tak baby yang suka main tag toys ni?

Hi baby saye dri 4 months dah suke main tag, lagi2 bila meniarap, suka lar main tag kt bantal, tilam sampai skrang 7 bulan. Tapi ini adalah normal kan? sebab ada yg ckap ptanda autism. Tapi apa yang sye research, tag toys ni dpt tenangkan baby.

Hi, ada tak baby yang suka main tag toys ni?
1 Balas

Hi. Okay je sis. Autism ni kena pantau dia sampai besar. Tapi kalau setakat tag ni dia suka masuk mulut/ dok ralit main tag tu takda apa pun. Banyakkan aktiviti sensory. Boleh google contoh aktiviti sensory yang sesuai dengan umur anak. As long kita tak deny kalau ada perubahan yang lain daripada lain tu dan boleh terus refer doktor/ pakar ya.