Toys

Hi, sy nak tnya apa toys yg sesuai utk baby 10-12month??

4 Balas

Assalamualaikm mommies2 semua. ✅If ade berminal nak join group PErsonal Shopper ‼️carseat/ stroler ‼️playmat / playgym / bouncer/ carrier ‼️baby chair / walker / bicycle ‼️mitten / booties / stokin comel2 ‼️pump susu/ wet wipes/ breast pad ‼️wooden toys / educational toys /branded toys / animal figure / doll ‼️baju2 (baru & preloved) ‼️home decor (rotan / kayu / kaca) ‼️pinggan mangkuk ‼️barangan sukan ‼️kasut / slipar baby till org dewasa 💐brand Fisherprice/ vtech / combi / joie/ ErgoBaby / BabyBjohn / Pigeon / Bumbo / Bright start / Richell Macam2 brand mahal harga xmasuk akal Semua harga bermula RM3 🙋🏻‍♀️if ade nak join . Saya merupakan PErsonal shopper ke kedai2 SERBANEKA & PRELOVED https://t.me/joinchat/KGnAAEz3cuEltIL9dVU4rA

saya ada jual educational toys. untuk pertanyaan boleh whatsapp saya http://www.wassap.my/601117892387

Banyak educational toys untuk baby/toddler. Brangan lain pun ade

Puzzle ok kot. Block puzzle.

5y ago

Okay thanks ❤️