2 JULAI 2020

BABY BUMP selamat petang semua ibu2 .. saja saya ingin memberitahu tentang post gambar baby bump kita dkt media sosial .. kena hati2 ye , ada individu x bertanggungjawap guna gmbar baby bump kita utk melepas nafsu dorg .. jadi better kita simpan utk diri kita sndiri je .. x perlu post kat mana2 media sosial .. sekadar teguran ye , peringatan utk semua ibu2 .. supaya aib kita dijaga , bukan utk dijadikan bahan melepas nafsu oleh yg x bertanggungjawap tu ..

1 Balas

minta maaf andai teguran saya ada yg terasa hati atau x dpt menerima .. yg baik dtg dari Allah , yg buruk dtg dri diri sya sndiri☺