Hati2

Ibu2 semua mintak lebih hati2 lah bila pakai apps ni ye..lg2 yg post baby bump semua tu... Mntak x post la lg... Sbb sy perasan makin lama makin ramai lelaki yg pkai apps ni... Risau pulak... Lg satu elakkan atau tapis soalan2 yg melibat kn privacy kite.. Cth sakit kemaluan ke, kurang nafsu dgn suami ke, kemaluan gatal2 ke.... Bukan ape... Risau lah...klau gambar pad ke darah ke klau bleh nsfw kn lah... Atleast x terdedah terus gitu je... Hati2 ye mommy

1 Balas

Mereka tak alert kes-kes pelik, kita nak tak nak kena terus sampaikan benda baik. Kadang disebabkan terlalu teruja, otak jammed tu yang timbul soalan pelik dan gambar merepek. Saya pun dah serabut tengok apps ni, dulu aman damai harmoni sejahtera.

5y ago

Betul tu... Kite bukan nk kecam tapi klau dh smpai hal dlm kain pun bukak kt sini cemana... Mmg nk tnye tapi bertapis sikit... Dh la ramai lelaki... Makin lama makin x sesuai dh nk tnye hal2 private kt sini