Saiz baby bump

Kandungan 17w utk 1st pregnancy yg ibu beratnya 46kg memang x berapa nampak baby bump lagi ye ?#ingintahu #bantusharing #dilemma

1 Balas

kalau badan kecik memang tak nampak sis. tp elokla tu tak nampak sebab babybump tu aurat hehe saya pun dah 8bulan baru takleh cover dah ,pakai baju longgar pun org dah perasan kita preggy, btw berat saya before pregnant 40 sekarang baru 48kg 8bulan 🤣🤣

3y ago

takpe sis. biasala mulut org, doakan je diri kita n baby sihat tu pun dah cukup ❤❤