yang suka tayang baby bump

Peringatan utk semua.. Yang suka tayang baby bump. Apps ni bukan semua wanita. Yg tayang baby bump lagi lagi tak berbaju takat tutup payudara, perut habis nampak... Saya nak bagitahu sikit la citer sedih ye.. Malang jadi saya, uolls tayang perut uolls husband sy dh tgok dulu. Dia geram pulak dgn body uolls. Sbbkan body kita sama, ada bola besar kat perut... So suami lepas geram kt saya .. Penat juga nak melayan nafsu laki macam ni. Tapi tu la hakikat dia tgok gambar uolls dia lepas kat saya. Haha

14 Balas

Kalau laki saya ni mau kena tibai kaw2. Nasib dia jenis tak bernafsu tengok perempuan lain. Better awak tegur suami awak suruh ubah perangai, takut nafsu boleh ajak dia untuk buat benda yang bukan2. Lagi2 nanti bila sis berpantang, macam mana dia nak tahan nafsu. And pasal yang tayang perut tu, saya setuju cakap sis. Nak tayang pon tutuplah perut dengan baju, ni siap angkat baju tunjuk perut. Bukan masalah laki tengok bernafsu ke tak, masalahnye benda tu sendiri dah aurat. Bila lelaki bernafsu nanti cakap laki lucah pulak padahal diri sendiri mengundang😓

Ada Betulnya ape y sis ni cakap better jgn dedahkan bby bump tu sbb ada je lelaki gersang y suka tgk prut ibu ngandung.. Lelaki sengaja install apps ni sbb nk tgk bnda2 mcm ni la, nk buat modal utk dia tempias nafsu tu.. Kadang2 dorang baca soalan y ada kaitan dgn part2 body pun dah naik gersang dah.. Kita kena hati2, pernah sy baca ada satu group dlm fb upload gmbr ibu2 y tunjuk/nmpak bby bump wlaupun ibu tu pkai baju lengkap still lelaki gersang ni blh naik nafsu, y komen2 dlm tu xyah cakap La, jijik bila baca

Emm lelaki ni ad bnyk jenis..mcm suami sy siap nasihat xpyh amik pic or msukkn pic beby bump.org lki ni dia lrg bsebab..syukur dpt suami y sling bg nsihat..klau pki bju ktat..sruh tuka pki bju longgr n bsar...N dia bgtau y aurat wanita jgk bby bump ni..xtahu la ibu2 y muslim y duk tyg bbybump ni thu ke x y itu mrupakn aurat jgk..Smua org excited..tp simpn tuk tontonan suami dhla..xprlu nk tjuk ke smua org y u pregy..org lain pon pregy jgk..🤣😂😅

Btul2 bernafsu laki awk erk.. klu time pantang atau awk x de kt umh cmne die lempiaskn nafsu die lps die tgk baby bump org lain.. klu bole suh la laki awk tu uninstall je apps ni.. awk je yg tgk perkmbngn baby awk dlm apps ni dn bgtau die perkembangn baby awk tu... kesian.. apps ni dh jd cm porn website pulak utk lelaki yg gersang...😅😅

4y ago

Bkn nk ckp la kan. Tp sy takut baca post sis kat atas ni. Biar betik laki dia nafsu menakutkan sampai mcm tu. Better suami dia ja yg uninstall apps ni. Sy pun husband nk tahu jgk perkembangan baby tp x pernah plak mnx dia install apps ni.. Kalau dia nk tahu sy screenshoot ja daily progress baby bg dia tgk.

Mnde mcm ni xpelik pn, dh kaum wanita sndri yg dedahkan, mmg ad llaki brnafsu pd wnita yg br’baby bump’, sbb tu kte kne jaga.. suami sis ni untung sbb ad isteri, yg xde isteri ntah apa yg dorg buat ngan gmbar mommy yg tayang baby bump tu.. so conclusion nye xpyh up gmbar baby bump.. xkena kat kita, kita xtau.. app ni xsmua wanita

4y ago

Betul tu..

Hehe adoi sis.. Org punya baby bump sis kita xbole nk larang kalau dorg nak upload.. Mohon minta husband uninstall je la apps jni dalam hpnya ye.. Kesian juga sis yg kena extra melayan husband dlm keadaan preggy ni😊

4y ago

Ya kan. Tapi masalah juga kalau org yg xnak igt ni. Larang dan bising mcm mn pun da dia xkisah nak tayang juga.. Kita nk buat apa. Baik jaga hal sendiri kan.

kuat nye nafsu husbnd awak tuuuu tgok body org laen pun iman dia blh trgugat errkk...tkut plak sya dgr...nape husband awk mmg suka tgok app nie jgak ker????

4y ago

Bkn tsalah pilih somi tp org yg salah guna tempat.. Kat aplikasi ni utk tau perkembangan bayi.. Bkn nak tgk aurat org.. Nak tau sgt jantina, p scan.. Kalu mampu p scan kat swasta, tak mampu scan kat gov...adoiiii.. Xle pikir ke????

Nafsu laki ni mmg mcm2...mmg ade yg lg bnafsu bila tgk pompyan pregnant...ada bini blh la lps kat bini...yg xde bini tu?ah sudahhhhh

Nasihatkan suami awak tu. Mcm mana nanti kalau awk berpantang dan dia nmpk baby bump org mengandung kat luar..naya

Laaa tak abes2 lagi kakak2 suri rumah free sangat merempan sini karang cite2 acik hasanah. Sudah2 la tu