Hati2 pos gambar perut

Dalam apps ni ada jugak pengguna lelaki. Jadi hati2 dlm pos gambar. Nak pulak klau tanpa seurat benang atas perut tu ?. Aurat antara prempuan pusat ke lutut ya . Jgn lupa. 1 lagi ada sejenis manusia yg ghairah bila nmpak baby bump. Org mcm ni akan collect gmbar baby bump utk puaskan nafsu. Sy lupa ap terms dia. Klau ghairah tgok budak tu pedophilia. Jd hati2 jugak pos gmbr ank xberbaju. Just a friendly reminder. ??

24 Balas
Tulis jawapan
Contributor

betul tu sis kdg saya rasa mcm kurang kenan juga ibu ibu hamil yang suka gayakan baju ketat siap posing adehhh terlalu seronok nk tunjuk perut sampai ada segenlintir org yang sukakan gambar mereka hamil utk lepaskan nafsu pun ta sedar walhal ada ja sharing yang ramai post bab ni

Baca lagi

Yang suka main teka teka baby girl or baby boy tu tunjuk perut. If someone nampak post yang macam tu pls tegur2 juga comment dalam post diorang tu sbb sometimes tengok ramai je masih reply main teka teki baby boy/girl tapi tak tegur :(

Contributor
2y ago

Tq sharing sis 😊♥️

Contributor

Saye setuju sis 👍 kalau boleh walaupun berlapik/pakai baju. Masih nampak bentuk perut. Bahaya untuk lelaki tengok. Masih memberi nafsu pada mereka.

Contributor

Very good reminder. Tak kire la agama apa pun, gambar puan2 boleh jadi disalah guna oleh golongan tidak bertanggungjawab.

2y ago

Kan.. mcm2 org skrg. 😅

Contributor
Contributor

Good reminder. Btw, golongan tu dipanggil preggophilia kot.

VIP Member

Yup byk kes... ada lelaki gila seks suka tgk perut ibu mgandung 😅

Contributor

Thanks remind sis ❤

Contributor

👍👍 setuju..