Confused

Awal bulan 12 cek upt, bgtahu husband dah pregnant, excitednya kitaorang masa tu,pastu dalam hujung bulan pergi klinik sebab rasa x sedap badan mcm demam, doctor cek urine naik double line tapi samar, Dr cakap pregnant x pregnant sgt la sbb upt tu tak clear sgt,kalau mengandung pun baru 5w camtu.. Dr kasi ayat camtu mcm x confirm saya ni pregnant ke x.. husband pun jadi down bila Dr cakap camtu, rupanya x confirm saya ni pregnant?.. Confused ni pregnant ke x sebenarnya..?

Confused
29 Balas

Sya pn msa mula test nmpk 2 line tp xbetul huruf C n T..knfius pregnen x..tggu sebulan lg scan smula kabur plak..2 bln period xdtg pn terus buat bku..tkut jugak scan xde..alhamdulillah ade..😁😁