Pregnant atau tak?

Hi, siapa ada pengalaman mcm sy. Buntu pregnant atau tak. Last month x dtg period, check upt +ve (dalam gambar). Pg klinik check upt x clear, tp scan nmpk mcm dlm gmbr 4weeks, doctor pun x dpt confirmkn pregnant or x. Sbb x nmpk lg. Smlm ada bersama suami, hari ni terus bleeding. Bkn spotting. Keguguran ke tu?

Pregnant atau tak?
2 Balas

Kalau ada klinik yg 50/50 camni, sila dptkan opinion lain dari klinik lain. 4w biasanya scan tak nampak lagi. Kalau confirm nampak, doctor kena verify & bukan cuma agak2.

Spatutnya dah brpa week skrng ni? Better pg klinik lain for 2nd opinion. Ade repeat upt tak?