Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

Tapi sis Ros kata kantung kosong means doktor tengok kedudukan kantung di dlm rahim bukan luar rahim.

2y ago

betul tu.. cuba amalkan folic acid daily dan yang penting jangan lupa berdoa.... mungkin perkembangan tumbesaran bayi agak lambat ke... kadang ada orang yg baby dia kecik tak mengikut usia kandungan....