kantung kosong

Hai momies Ada yg pernah jadi mcm kes sy x Hamil 9 minggu,doktor scan masih Ada kantung kosong..

10 Balas

InshaAllah nampak bby kalau lagi seminggu dua sis repeat scan. Biasanya awal2 ni bby x nampak lg. Size pun kecik lg sis. Next time nak scan minum air banyak2. Penuhkan pundi kencing baru senang nak nampak bby dgn jelas dalam rahim.

normal sy first pg hspital DR cakap anak tak ada dlm perut sy trkejut mane anak hilang,bila tast air kncing dable line,trpakse scnt bnyk kli baru nmpak trllu kecil.bila dh 5 bln baru perut nampak

Saya pernah masa 10w scan tapi ksong...doc cakap blighted ovum..n seminggu lepas tu bleeding n gugur sendiri kantung..apa2 pun moga ada rezeqi sis ya..bykkn bdoa

Selagi xde kluar coklat2 atau darah xya risau sis,semua org xsama.. Ada org cepat,ada org lmbat..

sama sis..sy bru je scan..kantung kosong..sedih sgt sbb 2x dh scan kosong..repeat lg 2 mggu..

Ada. Nampak ada kantung sahaja. Scan untuk check seterusnya. Alhamdulillah ada bentuk baby sikit

5y ago

Semoga dipermudahkan.

hai. mungkin baru lagi sis. nnti diorg repeat scan🤗

Normal. Sebab baru lagii..

normal

Normal