nak luahkan sesuatu

hai, saya haritu scan 7 minggu, kantung kosong. harini pun scan 9 minggu kantung kosong. ada harapan lg ke? sy kata kt doc, sy nk tunggu lg 2 minggu. 😭

6 Balas

Hi awak, cuba try 6D Scan Silhouette. Kalau baby malu2 sorok, mungkin boleh nampak guna scan ni. Setakat ni saya suggest Sonobee sebab saya scan situ murah

7 weeks tu tarikh ikut lmp awk.. Mgkin persenyawaan tu lambat, jdi belum smpai masa nye utk nampak heartbeat tu, sbr ye, insyaAllah kalau ade rezeki pasti ada😊

1y ago

InsyaaAllah terima kasih awak 🥰

Nak tanya.. kalau puan buat upt skrg masih + ke? Kemudian ada keluar bleeding apa2 ke spnjg 7w tu? Maaf puan, saya tanya je ya.. sbb saya first mom

1y ago

masih positive upt. takde keluar bleeding apa pun. tp saya takde alahan pun.

Ade hrapan lgi, cube prgi klinik lain. Sbb tdi scan kk pun kantung kosong sekali prgi swasta bby elok je ddok dlm tu.

1y ago

terima kasih awak. awak minggu berapa dh tu?

2nd opinion please. jika kosong juga tiada rezki utk puan. semoga dipermudahkan urusan

sama mcm dgn sy.. tp sy tukar klinik dan scan. alhamdulillah baby ada dan sihat

1y ago

7 week 1 hari time scan tuh.. hri yang sama pergi klinik lain.. ada je.. cantik je .. jantung pun okay