baby9w3d …

##firstbaby 9w3d ….Assalammualaikum sy nk mnta pndpat smua .. sy bru scan ja td , tapi tk nmpak ap ii .. hanya ada kantung tpi kosong .. soalan sya kalau janin tkdk .. adakah kantung still membesar ?

2 Balas

9 week sepatutnya dah ada heartbeat dan nampak janin.. Awk tak tanya ke dr tu ??

2y ago

sblom ni sya pnah scan 6 minggu tp dokter cakap semuanya ok sebab dh nampak .. mmng ad dalam kantung , cuma heartbeat ja blom dgaq , dkter sruh dtg smula .. then 9 week kantung kosong

Sebelum ni pernah scan?

2y ago

pernah masa 6 mnggu .. dh nampak cuma blom ad heartbeat .. then dy sruh dtg semula .. bila cek kantung kosong