semoga dikuatkan ...

Bulan 9 2019 sy kegugurqn akibat kandungan kantung kosong..sy Bru cek arini...gembira + takut.mcm2 sy fikir...tkt nak scan..sy tkt berulang kembali kandungan kantung kosong..siapa Ada pengalaman macam sy

semoga dikuatkan ...
10 Balas

pregnt test sis nie same ngn sy pye thn 2020...line no 2 samar2...tp sy pregnt mase tu...masuk 3bln sy keguguran mase tu blm sempat g scan n bt buku pink...jd sy x th rupenye selama 3bln tu kantung sy 0...mase keguguran tu baru dpt th yg kantung sy 0...sy redha jer mgkin rezeki sy thn seterusnye...tp alhamdullillah thn 2021 nie sy pregnt lg skrg da 3bln...thn 2021 nie test upt alhamdullillah double line tu terang bederang....

saya dah 4 kali keguguran skrg prgnant lg dah 9 week harap² x berulang lg moga ada rezeki kali ni byak² berdoa semoga x de apa² kandungan awk

3y ago

thank for info

pernah..skrg mgndung..n sya trauma..klu xde rasa alahan sya da risau..sbb dulu tiba2 je alahan sya hilang msa kndungan 7mggu..skrg sya ckp2 trauma

Tahniah. Rezqi la tu. Saya pun terus lekat 3 minggu lepas gugur akibat kantung kosong. Rezqi yg x disangka. Kena jaga betul2.

sis mcm mne nk tahu kalau kantung tu kosong ? sye aritu acan pun kantung kosong belum ada janin nty repeat scan 9 minggu 🥰

3y ago

kalau awal2 sgt scan pon mmg nmpk kntung 0..sbb tu biasa klinik krajaan bg 9 week ke atas utk scan..

Sama dgn sy..bulan 12/2016 sy gugur jgk kntg kosong...now sy pregnt..bary blik scn td 7weeks kosong jgk..risau nye ya allah

4y ago

Sy ada settik darah je..pastu doc sahkn proses nak gugur..time tu da 12weeks

salam puan. mcm mana update puan skrg?

3y ago

alhamdulillah. tahniah puan. sy pun dah dua kali keguguran sebab kantung kosong. mcm trauma pulak nak mengandung lagi.

tahniah sis. jaga kndungan elok2.

3y ago

post lama ni sis..yg ni pun keguguran.. Alhamdulillah.2021 sy mengandung lagi..skrg dah 20 mggu

kandungan 12 week ke bwah

Maaf, mcm mana puan skrg?

3y ago

Saya pernah gugur kantung kosong, 3bulan kemudian pregnant semula, skrg 7mggu,risau perkara yg sama berulang