Kantung kosong 9 minggu

Assalamualaikum..sy ingin bertanya,sy g klinik td scan pregnant..sy prgnt 9 minggu,tpi kantung kosong je masih x nmpak baby..adalah ini tanda keguguran.😭

16 Balas

waalaikumussalam .....9w sepatutnya dah nampak ...cuba test upt lagi sekali dan scan dekat klinik lain untuk pastikan... takut² ectopic pregnancy... bahaya untuk diri sis nanti....

2y ago

Tapi sis Ros kata kantung kosong means doktor tgk kantung tu dlm rahim bukan luar rahim/ectopic.