15weeks

Assalamualaikum.. nak tnya kepada moms yg berpengalaman semua, haritu saya scan kat kk masa checkup 11weeks then baby elok je gerak semua normal dan skrg sy dah masuk 15week normal ka kalau 15weeks perut masi tak nampak lagi kadang risau juga sebab perut tak nampak langsung pun mcm pregnant, berdasarkan pengalaman moms kat sini brapa weeks pregnant baru belly moms ketara ye... TTC 2yrs My Baby first My Baby Jan/2021

30 Balas

Sy almost 6bulan baru nampak.. Nampak sikit.. Heheheh ikut badan juga tu sis.. Don't worry ya

sy masuk bulan 8 lebih baru nampak sis... sabar ya. asalkan baby sihat jgn risau pasal

sama la cm saya perut kecik je..sekarang saya dh 8 bulan tapi perut cm 5 6 bulan je..

kalau sy 7 bulan baru nampak. sekarang dah 9 bulan tapi still nampak kecik 😅

sama la dh 5 bln perut tk nmpk pon.kadang² ade yg ckp menipu risau je hti

sy ni br 2 bln tp mcm dh 4bln🙈💆. depends sbnrnye...no worries

Normal xnampak lg.. jangan risau sis.. be positive yeee

normal tngu 7 8 9 ye

normal