pengalaman fibroid

ada tak sis2 kat sini pengalaman pregnant then ada fibroid. sy doc scan ada nampak fibroid tu dalam 2cm. risau pulak nanti sama2 membesar dengan baby. skrg sy 15weeks

2 Balas

sy 10week fibroid sy dh 6cm wak...lg risau... kne pntau doc ckp... kk dh refer kt pakar o&g kt spital bln 2 untuk cek lebih lnjut....

7mo ago

mcm mne pengalaman sis.boleh kongsi?sy pun ade fibroid 8cm.huhu

Saya scan masa 9w, fibroid 3.99cm. now 12w. tak tau la mcm mana keadaan. harap2 tak membesar :(

1y ago

hope dia xmbesar dgn bby..takut kn...itu yg sy risau skrg