Penat wktu awal 2trimester

Moms,normal tak kalau masuk 2nd trimester rasa badan cepat penat? Saya sekarang 15weeks,perut pun tak nampak lagi. Waktu 1trimester okay je,mornis sickness takde just mual sikit je lah but overall okay sangat waktu tu. Sekarang ni masuk je 14weeks terus rasa cepat penat walaupun berjalan sikit. Moms macam mana?

1 Balas

Saya pula trlebih rajin trimester kedua ni . Harini.dh 17w4D . Kalau masa first trimester dlu , mmg tak larat nak buat kerja rumah . Nak tidur jer kalau tghri . Skrg tak pula . Baby bump pun blm nmpk lg . Mungkin sbb first mom kot hehe . Tp masa scan ada la nampak baby gerak² dlm tu