15weeks

Assalamualaikum.. nak tnya kepada moms yg berpengalaman semua, haritu saya scan kat kk masa checkup 11weeks then baby elok je gerak semua normal dan skrg sy dah masuk 15week normal ka kalau 15weeks perut masi tak nampak lagi kadang risau juga sebab perut tak nampak langsung pun mcm pregnant, berdasarkan pengalaman moms kat sini brapa weeks pregnant baru belly moms ketara ye... TTC 2yrs My Baby first My Baby Jan/2021

30 Balas

Sy 7 bulan baru nampak perut hahahaa. Sbb badan mmg kecik je. Ni pun nampak mcm pregnant 5 bulan je. Sbb kecik. Tp bila scan baby ok je tkde masalah So sy pun tk risau.

jgn risau,sy sendiri pun alami bda yg sama..sekrg sy dah msuk 31wks bru nmpk sket wlu perut x besar..selagi tumbesaran dan kesihatan kita dan baby baik,its ok.

Normal ajaa. Sya week 15 pun mcm buncit bru lps mkn je 😂. Betul2 ketara masuk 6 bulan. Jgn risau bab baby bump. Yg pnting growth baby dlm tu sihat yunk.

saya lagi orang xtaw saya mengandung dari anak first sampaii anak ketiga sama sahaja...tapi alhamdulillah anak saya yg sulung 8tahun no2 6tahun n03 8bulan

Waalaikumussalam, saya bila 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak perut sikit. Sepanjang pregnancy boleh pakai baju sebelum mengandung

saya ank ke 3 baru la ada baby bump...sebelom ni 2 org sya mengandung sampai besalin xde baby bump...lg pon badan saya mmg besoo...

normal je. perut besar kg org asyik tanye pulak bila nk beranak. biar tibe2 je dah beranak😂janji baby dalam tu sihat

ikut bdan sis. mcm sy, smpai bersalin xnmpak. perut kecik je & tggi. xnmpak pn baby dh turun mse 39weeks.

Sy ni baj bersalin dah tapi perut mcm orf baru preggy 6@7 bulan..jgn risau ..yang pnting baby sihat..

Normal. Saya 8 bulan baru nampak. Tu pun macam nampak tak nampak je. Yg penting baby sihat kat dalam