ok X klu X mkn pil zincofer..mkn pil lain

Assalamualaikum...na Tanya...mom ..sy jarang mkn pil yg BG kk sbb selalu de Rasa pening pastu pulak bila Pg Rasa mual....tpi selalu jugak minum Susu ibu mengadung...na pendapat...mom ...mcm mne yea

14 Balas

jika.puan rs zincofer tidak sesuai dgn puan..better puan bgtw dgn doc..sbb doc akn tuka.kepada pil lain utk kita mkn spnjng hamil bg elakkn hb kita.low..sbb bila.hb low bhya tuk mommy n bby..berisiko semasa bersalin bila mengalami anemia