Jenama Acid Folic

Nak tya Mommies semua, slain pil kk bg utk vit tambahan ibu mgdug jenama apa lg yg OK utk alahan? Sy Dr frst smpai skrg 3rd xleh mkn ubt kk bg, klo mkn msti muntah plus rasa karat kt tekak.. Iberet n lain pn sma.. Akn muntah.. Cuma skrg consume maltofer, yg agak OK skit Dr pil lain2.. Ada pil yg Mommies mkn utk alahan mcm sy? Hb pula skrg maintain 11ja..tkt drop bwh 10

1 Balas

Teruskan dgn maltofer kalau sesuai sis. Dah complete tu

5y ago

Tu la.. Just maltofer boleh btahan skrg.. Hope hb makin naik. Skrg stabil 11 ja