Susu atau pil yg sesuai

Hai ibu2 smua..blh x suggestkan pil apa yg sesuai utk mkn?sbb sy mmg x blh minum susu lgsg..blh minum yg berperisa shj..klu susu berperisa x brpa elok kn?

6 Balas

Sebaik2nya, awak refer dkt doktor dulu sblm awak consume apa2 pil atau supplement demi keselamatan awak & bayi dlm kandungan ye 🙂 Mcm saya, masa scan (7 weeks & 3 days), doktor bg saya pil SURBEX Calcium D-3.

Saya makan tablet obical. Lebih Better sebab kalau susu dia mengandungi gula. Takut kencing manis pula kn

samalah kita...suami keja bli susu...tmbh pulak esp..tp tiap kali minum sy muntah...tu pun ada byk lg...

Try minum horlicks. Try ubat neurogain.

Dkat farmasi ade jual pil kalsium sis

boleh ambik annum coklat