hi mummy

sy nak tanya sy racang mkn pil yg nurse selalu bg tu ... tp klu sy bg taw kt nurse yg sy dh xmkn pil tu nurse marah x ye...sy nk racang sndiri tanpa mkn pil peracang...suami dh setuju nk racang pakai sarung ja... agak2 nurse marah x yer..sorry ayat terabur

2 Balas

klu sure xnk ambil ubat bgg tau je dgn nurse..so nurse xpyh bekalkn ubt tu utk puan. xlah mmbzir nti. nurse psti akn prsoal.sbb rncg kluaga ni sgt2 pnting..brapa rmai yg xnk ubat dan nk plan sdri tp sgkut pd wktu yg tak ssuai.. kmudian mngeluh dlm apps..dlm page..dlm social media sbb xready.. dan x brani brhdpn dgn nurse. lg tkot hdp nurse dr risiko hamil rapat. its ok klu nk rncg sdri. sy sdri plan utk rncg sdri. sbb ank 1 st ni sy tgu lama utk dptkn. klu pkai prncg tkot kcau sy pnye hormon sbb sy ada pcos. tkot peluang utk 2nd pregnancy sukar tp sy yakinkn nurse dgn program rncg sdri sy. sy guna opk utk kesan wktu sbur..dan sy avoid wktu trsbut utk elak hamil pd bbrapa wktu. pglmn sy check up kk.. dpn mta sy patient mngadu nk ggurkn sbb trsangkut pd wktu yg x ready lg. nurse pun dah naik pening. jd sy fhm knp kes2 xamek prncg ni nurse slu bsing. nurse bsing pun bkn dpt apa2.. kta yg preggy kta yg hdp risiko. tp dorg ttp concern wlupun caranya agk mnyebelkn kdg2.. sbb xnk ibu2 ambil risiko apth lg mlibatkn nyawa.

hye mommy. .😍. .nurse x mrah pon. .tp asl kn lme pndai jga2. .🤪..mcm sye..sye pon mrncg sndri. sbb xbole mkn pil klinik.xbole bwk. .nk xnk kne sepakat ngan suami utk lngkah bjga2. .hehhe. .sye ank slong skmg da 5 thun. .jarak no 2 (ank syurga )2 thun stgh. .nk bole dpt no 3 2 thun jgk. .2017 gugr. .2019 ade rezeki . .palat2 la ngan suami. hehe