Makan pil perancang

Nak tnya ni, klu kita ambil pil perancang kena mkn hari2 kn. Sy akn pregnant ke klu sy ada brsma dgn suami then suami lpas dlm, pil masi mkn hari2. Lpastu kmi x brsma selama 2mnggu tpi pil masi mkn mcm biasa, klu misalnya lpas 2mnggu tu sy ada tlupa mkn pil sy akn pregnant juga ke?? #firstmom #SeriusTanya #SeriusTanya

1 Balas

even makan pil pun, kalau kata rezeki lekat juga sis, saya pun lepas dlm juga, tapi mmg terus basuh n kalau bsama pun tgok juga tarikh. n bab terlupa tuh mmg risiko juga la, kalau kata sehari okay la, sbb bole ganti balik makan ubat tuh, tapi bhari tak pasti.