Kandungn 8 week

Nk mintk pndapt...sy dh bli pil shaklee vit c & folic acid shaklee. Lepastu nurse kk ad bg pil dr kk...yg ckup lgkp vit nye. Nk tnye yg mne lbih ok mkn..pil dr kk or pil shaklee..

2 Balas

dr tempat saya tak sarankan makan supplement shaklee, dia hairan kenapa ramai makan shaklee. and shaklee punya tu tak cukup. shaklee tak silap 400mcg = 0.4mg/4000mcg = 4mg, so tak cukup. kk punya 5mg better makan kk punya

vitc shaklee tu dos dia mcm banyak sangat. so buah pinggang kena kerja extra utk buang balik. folic acid tak sure.

12mo ago

folic acid max 5mg dah cukup dh utk badan