Perancang

Halo mommy mommy , sepa di sini mkn pil oralcon ??? Apa kesan sampingan tu ubat ya ??? Sbb sy baru tukarrr pil , dulu pil noriday skrg oralcon. . Sy mkn pil noriday ok seja. . Tp sejak mkn tu pil oralcon , tiap pagi rasa mual ,pening , lemas . Dan sy kuat makan & tidurrrr ? dulu kurus .. Lpastu makan ja ni pil .. Badan serta merta GEMUK ..??

1 Balas

Sllu nurse akan pesan,dlm smggu ada rsa mual pening2 lps 30 minit mkn pil oralcon,bgtau balik..tukar ubt lain..sya mkn sbulan je oralcon lpstu blood pressure tggi..trus nurse tukar depo😊