RUAM

assalamualaikum . ubat ape yg sesuai ye utk ruam pada muka baby , pelipat , leher dia ? dah refer doc , dah dapat ubat Calamine yg kapur tu tp sama jgk , makin gatal tengok bila baby garu gosok mukanye .. farmasi pun dah cuba try beli ubat Bepanthen tu , tp sama jgk takjalan . Sy pun taktahu ruam tu ruam pns atau ruam susu ..

9 Balas

anak2 sy kerap jd cm ni dulu..yg no 3 penah kena gatal gate tuh..calamine mmg xjalan mana..kne selalu pakaikan baju nipis or lubang2.. sy try gak cream herbal blend nih..alhamdulillah byk perubahan.. http://wa.me/60192679814