Ruam Tak Hilang

Hello mommies.. Korang pakai apa ye utk hilangkan ruam kt muka baby? Sbb dh pakai bepanthen still x hilang..beli krim kt farmasi pon still naik jgk.. Ade x krim lain yg elok?

6 Balas

Sekarang ni macam2 jenama krim baby ada di pasaran. Nak beli pastikan pilih krim baby yang takda bahan kimia bahaya! Sebab baby ni suka boh tangan dalam mulut. Hisap jari. Sangat2 bahaya kalau guna krim yang ada bahan kimia. Pilih krim yang diperbuat dari bahan semula jadi. Dan satu lagi yang paling penting tak bagi effect dekat kulit baby. Kulit baby ni sensitif tau. Jangan sapu sembarangan nahhhh! Nak selamat pilih krim serbaguna Herbal-Blend dari Shaklee. 100% diperbuat dari bahan semulajadi. Takda bahan kimia berbahaya. Selamat dan berkesan. Satu family boleh guna😍 Berminat boleh pm atau klik link dibawah⬇⬇⬇ 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend 📲 www.wasap.my/60175532862/herbalblend #shaklee #herbalblend #krimserbagunashaklee #krimshaklee #losyenshaklee #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee

Sya guna cream ni..alhamdulillah berkesan..berminat?? bole PM wasap Sya.. http://Www.wassap.my/601126805464

klw nak cepat kesan mcm saya sllu guna bedak campur kanji buat mcm bedak sejuk cepat jk hilang

minyak bayi nivea n bila menyusu alaskn kain

Ruam susu ke?

Baby ekzema ke?

4y ago

Gatal tu sbb dia gosok. Ada bwk jmpe doktor x? G klinik mntk krim pelembap. Nnti doktor bg. Kalau x teruk jgn pakai krim yg ada steroid. Lepas menyusu lap guna air pipi dia mlut dia. Mandikan dgn air suam dan kalau boleh jgn pakai apa2 sabun dlu ye.