keluar darah

Assalamualaikum .. sy preggy nk msuk 4bulan da , sy nak tahu normal ke tak kalo tiap hari ada keluar darah sikit-sikit tu .. sy tak pasti kenapa ?? sebelom nie masa first keluar darah sy pegi klinik untuk scan keadaan bby , tpi alhamdulillah keadaan bby sy oky .. sekarang darah tu masih lagi keluar walaupun sikit-sikit .. sy tak pasti ia normal ke tak ?? perlu ke sy refer pd hospital pula ??

9 Balas

Dapatkan pengesahan doctor di hospital. Pendarahan setiap orang tak sama..