Keluar darah

Sy pregnant 11 minggu 3 hari...memula pgi tdi kt bawah keluar mcm coklat pastu petang pulak keluar coklat ngn darah sikit pastu skrng ni keluar darah ngn lendih putih jenih... tu gugur ke ape die x bnyk tauu die sikit...sy nk gi klinik sy risau sgt kt anak sy tpi skrng ni sy xde duit...😢

2 Balas

sis blh g spital..Kat kecemasan tu.keluar darah ada bbrp faktor..berkait dgn bb(ancaman keguguran)berkait ngan Rahim Luka..uri or ape je.so xleh nk diagnosis..kena rujuk doc jgk..nnt doc scan or cek kt bawah

prgi hospital terus , klinik nnti dc marah sbb benda mcm ni bukan bnda main2 sy hri tu cramp sikit prgi kk pun dc mrah2 trus sy refer sg buloh