Bleading.....

Hai nak tnya...hari jumaat kelmarin say keluar coklat²...lps tu pagi sabtu sy kelur darah...tpi tak berketul... jumpa doktor...doktor bg ubat kuatkan rahim duphaston...tpi harini masih keluar darah sikit² coklat gelap...lepas tu ad keluar darah ketul kecil sikit...adakah itu normal?

4 Balas

maaf puan sy tidak psti ttg ini sbb sy tiada pnglmn...tp apa yg sy blh sy nasihatkn puan jika masih keluar drh brketul better puan pergi klinik check kembali... jika puan risau keadaan puan...itu yg trbaik jd kita pun tak rs sush hati dan stress memikirkan nya.. moga smuanya baik2 shj dan d pmudahkan segala urusan puan di sana..Allahuma aamiin

Macam mana keadaan sis?? Pengalaman sis mcm saya..Week 9 baby saya pulang ke syurga…

Assalamualaikum sis maaf tanyer Mase tu kandungan sis ok tak ..sbb saye tengah alami..

pregnant kalau bleeding always taknormal