keluar darah

Hari ni dua hari da keluar darah. First semalam keluar darah sikit dekat pantyliner, then harini keluar banyak, penuh satu pad, tghri td pegi klinik, sy scan Doc kata masih kosong, tp mybe akn miscariage. Last msa pegi toilet untuk tukar ade keluar seketul darah pekat.. Tu tanda dia miscarriage ke? Sbb sy ade dpt ubat kuatkan rahim..

1 Balas

kalau keluar seketul darah pekat better pergi emergency cpt sis , bahaya sbb kalau btl miscarriage takut akan kena jangkitan kuman kalau biar lama2 , sy pernah dgr jgk yg ubt utk kuatkan rahim tu tx semestinya baby akan survive , if baby sihat baby akan survive tp kalau baby mmg tx sihat rahim kita sendiri akan jatuhkan dy tp bab ny sy tx pasti , sis cuba tye sape2 yg terdekat yg pnh ad pengalaman , tp bab darah ketul tu seriously u need go to emergency cpt sis , semoga masih ad rezeki awk In Shaa Allah

5y ago

Allah , txpe lha sis , bykkan sabar , pk positif je tau , In Shaa Allah akan ad rezeki lain , mcm kes kwn sy sama mcm sis tp tx lama after miscarriage dy pregnant semula with twin babies , semoga Allah s.w.t akan menggantikan rezeki zuriat yg lbh baik utk sis n suami In Shaa Allah