Keluar darah

Salam... Ank sy ber*k ada keluar darah sikit... Sikit sgt²... Normal ke? Ta"k dia warna kuning... Minum susu datch bby... Sebelom nie okayy jeee🥲

2 Balas

baby saya minum dutch baby bfr this sembelit. najis keras berdarah. refer doc, doc kata tak normal and susu tak sesuai. so awak kena tukar susu lain. try & error sis. baby saya 4 kali try & error baru dapat yang sesuai. boleh try dupro. baby saya now minum dupro. but baby tak sama, tapi boleh cuba. kalau tak sesuai, try & error lagi.

jika ada sesuatu abnormal pd bby brlaku better puan g bwk ank jumpa pakar peads asap tuk dptkn rawatan .mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin

8mo ago

amiiinnn yrb🤲🥲