Mohon doa

Sy preggy 7w4d. Sy bleeding td n keluar ketul darah sikit. Alhamdulillah g klinik scan ade lg heartbeat..doc bg ubt kuat kn rahim. Doakan bby sy kuat ya. Risau sb first bby

15 Balas

Saya pun sama sis baru minggu lepas dah kena sampai 1 minggu keluar darah mcm org period doc ckp baby ok doc bagi ubat kuat kan rahim stabil baby dan asid folik..sis kena banyak kan rehat jgn buat krj yg berat2

4y ago

Ye sis kena banyak kan rehat jgn bnyk jalan2 dl doc ckp uri baby klw pertama dia akan kat bawah kita pun akan keluar kan darah

Sy dah 5 hari keluar darah sikit2 tp xhenti tdi gi klinik swasta doktor check masih ad..dy pon bgi ubt kuatkan rahim..hrp berhentilH drh ni.doakn sy😊 #7w1d

Saya bleeding tapi takde ketulan setakat ni. G jumpa doctor, doctor scan masih tak nampak kantung. Saya risau sgt 😰 tp doc bagi ubat kuatkan rahim je

Sy pun 7w, bleeding. Pegi hosp dpt ubat duphaston Tu utk kuatkn rahim. Bed rest kat rumah. Dah 4 Hari bleeding tp Makin kurang.

Saya dah bleeding 5 hari . Kenape doc tak bagi ubat kuat rahim ea . Kat kkm dan hospital saya check pun x bagi ubat

4y ago

Sy tau je pregnt,doc scan dh ada heart beat dia bg ubt kuat rahim...sbnya sy penah miscarriage 3 thn lps and gap 8thn dpn ank sulung.....

Sama la saya sis semalam pun baru dpt ubat kuat rahim , tu pun lepas saya minta bila dah 4 kali bleeding on off.

Semoga allah melindunguku & semua ashabiyahku serta kandungan kami selamat drpd sebarang kecelakaan..amin

Semoga dipermudahkan urusan, cuba lebihkan rehat lepas ni yea. Bagi kandungan kuat & stabil dulu. InshaaAllah

4y ago

Tq yaa 🥰

jaga diri sis...semoga allah peliharakan dan lindungi zuriat kita ye..saya pun 7w nak msk 8w.

Amin moga sis dan kandungan selamat. Dan baby membesar dgn sihat hingga lahir ❤️