Botol susu

Assalamualaikum smua mommies yang cantik. Anak saya suddenly asyik nak gonggong botol susu je. Teacher dekat daycare pun ckap bnda sama. Sia taknak pun mnum susu, cuma nak ada puting dalam mulut. Ada cara tak supaya boleh kurangkan tabiat dia ni?terima kasih all supper mommy!

1 Balas

Umur setahun 2 bulan dah kan? Dah lebih setahun, susu bukan lg makanan utama. Sediakan dia makanan lengkap nutrisi. Boleh bagi pacifier dulu hingga 2 tahun.