Baby Dah Taknak Minum Botol

kenapa baby saya taknak dah isap botol susu yg dia slalu isap tu ? baby sy campur susu badan dan fm. sejak kemarin dia taknak isap botol susu dah, nak isap puting mommy dia je. kenapa ye ? perlu saya tukar puting botol susu ke ? #ingintahu #firstmom #bantujawab

1 Balas

takut anak tgh nursing strike. sllu dh nk masuk 3m baby tgh mental leap so ade time ttbe xnk botol or menyusu. boleh mntk bantuan org lain selain sis utk bg anak botol. keep buat smpai dia nk balik. sllu fasa nursing strike ni x lama.

3w ago

mcm baby sy mnm guna btol bl dia da mngis² br la dia mnm tu pn cm tpkse isp..klau x dok tolak2 gn lidah dia..