Baby 3bulan taknak menyusu

Normal ke baby 3bulan taknak menyusu . Sebelum ni okay je . 3-4hari ni dia taknak menyusu . Cuma time tido je dia nak susu . Saya menyusu badan . Bagi susu botol pun taknak dia tak pandai sedut puting tu . #firstimebeingmother

1 Balas

same like my baby before..but its normal maybe due to penukaran bulan...ank sy start msk bulan3 till bln5 mcm nie...lama2 dah ok skrng dia minum mcm biasa. Sy pun risau dlu siap bw gi jumpa pakar, but as long kencing berak ok and baby also active tade mslh sis. Sis monitor kencing, berak pastu baby active ke tk...if ok tk pyh risau lama2 will back to normal.

2y ago

tulaa risau .. baby saya aktif n kencing berak still mcm biasa . kalau dia tido dia macam tercari2 puting so saya susukan dia bila dia tido or time dia mengantuk sngt ..