Susu Botol untuk Baby 3 Bulan

Hi mommies semua, saya nak minta pendapat/tips/nasihat/pengalaman dari mommies cara utk introduce susu botol+fm kepada baby 3m+. Saya akan mula bekerja dan perlu ajar baby mnum guna botol tapi masalahnya baby saya taknak mnum susu botol, dah mcm cara buat tapis still taknak mnum susu botol. Saya try pump breast milk bg dlm botol pn taknak. Dah tukar puting anakku, fiffy, dr baby, pigeon, evin pn still taknak. Tolong saya mommies semua, kesian nak tggalkan baby nnti.😔😔

1 Balas

cuba sis suruh org lain yg bg. baby boleh bau susu ibunya kalau ibu dia yg bg botol