Baby tolak botol

Hi, suggestion dr ibu2 botol susu apa sesuai utk baby yg tolak botol asyik nak susu badan je. Baby dah 3m+, before this elok je susu fm+bf, skrg dah makin bijak dia tolak fm, dah tukar tukar botol pgeon, tommee tippee, mam. Masih taknak botol, susu pun dah tukar s26 gold, dutch baby, letak susu ibu dlm botol pun dia taknak minum. 😅 ayah & nenek dia suapkan pun dia taknak. harap ada yg sudi bantu.

2 Balas

2w ago

cawan penghisap tu mcm mana?

Hi sis nak tanya. Mcmana anak sis skrg dah okay ke nak minum botol? Sy pun tgh mengalami benda yang sama. Byk botol dah tukar tp anak still taknak 😭 lagi seminggu nak hantar dia ke pengasuh.