Reject susu botol

Macam mana nak bg baby hisap susu botol ya.. mcm2 Cara saya buat.. guna susu FM..perah susu ibu.. smua dia xnak botol..dia nak DF jugak.. xlama lg saya nak kerja.. pening jugak kepala mcm ni.. ibu2 boleh bg cadangan x? Botol dan puting pun mcm2 dah bg

5 Balas

sama mcm baby saya dulu , mcm2 jenis botol da try ,tommee tippee , mam semua tx dy tx nx , hisap main2 , last2 dy serasi ngn avent , sis kena try n error ikut mana baby rs selesa

Kena try & error sis, tengok mana yang sesuai dengan baby. Saya dah pernah bagi suavinex, hegen, mimijumi dan akhirnya sesuai dengan comotomo.

Anak saya dlu pun mcm tu mcm2 botol saya try last saya beli botol mimijumi dia nak..sis cuba la

Hye mommy.....saya tenga mengalami situasi yg same..now da found solution? Bole share?

3y ago

Alhamdulillah ni semua sweet moment nnti bila dia dh besar boleh story kt dia hihi ank saya Sampai ke sudah xnk botol

try botol pigeon