Mylittle Son

Assalamualaikum semua....sekarang anak sulung saya bru berusia 5bulan.... Bru2 ni sya tk brapa sedap badan lepas tu cuba buat upt hasilnya double line....saya sedih ingatkn ank sya yg masih kcil nak dapt bby lagi.... Sy jdi sedih stress...tapi itu adalah 1 rezeki dari Allah... Semoga sy menjadi umi yg terbaik utk ank2 saya.... Sya dan kandungan sihat...

17 Balas

hehehe.. alhmdulilah sis... rezeki allah bg.. mcm mne laa kan sis uruskan.. sy mngndung lak anak kdua masa tu anak sy yg first bru setahun 4blan, kira dh ckup besa laa tuh kan.. tu pn bile nk g bukak buku pink kt kk.. kk ckp allah awak nii mngndung lagii.. pahtu sy ckp rezeki allah nk bg xkan nk tolak kan.. sape kite nk tolak, pahtu nurse ckp laa sy thu rezeki atleast bia laa sapa 2 tahun mcm tu.. pahtu sy ckp ape.. bnda nii allah dh aturkan.. kite merancang jee.. pahtu trus nurse tu snyap.. hehehw

4y ago

Itu laa.... Tapi sy cek up kat klinik desa dan kk dlu ank first misi2 okey semua... Hb naik trun depa still tak bising2 kejan2 kita... Kalau tempat lain Kdg2 depa bising... Dgar dri org laa😅

Dun worry sis.. Sy pon penah alami mcm sis.. Anak sulong baru 5 bln dh pregnant no. 2..mula² pon down n mkn ms juga utk pulihkan mood tu.. Tp alhamdulillah ramai yg support sy bg kata² semangat..mgkin ada hikmahnye knp sis dpt rezki awl.. Maybe no 3 n seterusnya jarak jaoh ke kita xtau kan.. Allah sebaik² perancang sis.. Yg penting sgt² bsyukur anak yg sulong tu sgt behave n memahami situasi umminya.. 😊

4y ago

Terima kasih sis atas kata semangat.... Semoga sya kuat utk kandungan sy dan ank2 sya

Tahniah ya mummy.. Sy pun sama macam puan.. Anak pertama 5 bulan sy da mengandung lg.. Apa2 pun syukur puan.. Yg positifnya anak tu ada kawan membesar dan sekali penat je nk besar kan diorang.. Now anak sy sorang 6 tahun sorang 5 tahun.. Rindu nk mengandung lg.. Hehehe

4y ago

Terima kasih mummy.....tahniah jgk utk awak.... Baik sy akan ambil pengalaman awak utk pengajaran utk sya....☺️☺️

Huhu sayg fhm prasaan sis... ank sy yg dh 1y4m nie pon sy sedih rasa sebb dia kecik lg dh nk dpt adik😅... ap2 kte bt la yg terbaik untok ank2 kta nnti... mase dpt thu sedih down sume ada sbb rasa ank kecik lg... tp rezeky sy trima😊

4y ago

Bila pndng ank bru nk boleh main boleh nak qenyeh2 dgn parent tak terbayang bila dia ada adik nty....bila main dgn adik apa prsaan...semoga sy dpt memberi kasih sayang sama rata utk ank2 sya😊

Ye sbr.. Sy ank frist 9bulan dah ad bby lg... Skrg da sethun 2bulan..sy hamil 7bulan lebh skrg.... Tk lama lg nk bersalin.. Dgn suami kja jauh. Sbr jela.. Lg kne kuatkn aty... Msa bersalin suami tkde.

4y ago

Tq ya

Seronoknya puan....kalau sy seronok pregnant ank rapat2😊 Xsemua org dpt...tp Allah pilih puan....enjoy je ok...jgn sedih...jgn stress....gembiralah nk tambah zuriat kita😊

4y ago

Terima kasih sis.... Semangat yg awak beri kat syaa... Sya simpan untuk jadi kan kekuatan utk sya😊😊... Semoga kita sentiasa dipermudahkan segala urusan 😊

Apa plk nak sedih sis patut bersyukur dpt baby lg,mgkn sis sedih sbb anak msh kecil lg blm puas nak jaga dan bagi ksh syg yg cukup kan?😊😊😊

Insyaallah.. Itu yg kita perlu merancang.. Xpela sbb dh dpt.. Jaga diri n baby elok n new coming baby tu.. Moga semuanya dlm keadaan sihat n selamat

4y ago

Aminnn

Positif je ye mommy,BBY sy bru 2bln sy dh pregnt balik😂 rzki sy dpt ank sethun 2org.. skrg ank2 dh 9tahun

4y ago

Waw besttt noh... Mesti org kata kembar😊😊.... Ya semoga sy kuat dan dipermudahkan segala urusan...

be happy mummy , think positive . rezeki awak . Alhamdulillah , semoga sihat semuanya .

4y ago

Aminnn... Terima kasih sis.... Sy cuba untuk mnjdi istri umi yg kuat utk klurga sy.... 😊😊😍