keliru

hi semua. sya nk tnya sbb keliru. upt yg ats tu sya beli dkt farmasi & awl pagi smlm sya buat test ada double line.. pagi ni buat test upt yg kdua dibeli dkt watson..dh test tu tibe2 line satu ja. pernah ka korang smua mcm sya punya? ada rezeki ke x sya ni ?

keliru
14 Balas

Sy pernh jd mcm ni... dkt2 period 2 line.. n dlm shari 2 nk period test balik da xde line.. tu lbh kurang hamil kimia... keguguran tnpa kita sedar.... sy dah bnyk kali alami.... darah keluar cam period biasa n ad kantung sbesar 10sen.. tp hope ad rzeki awkkk

Pernah...ada byk kmungkinan...pglmn sy mgkn positif yg first tu tp xjd lps bbrapa hr @ gugur peringkat awal...sbb lps tu period sah xpositif dn cek balik upt mmg xpositif..tp xpg cuci sbb tlalu awal khamilan... Mgkn jgk jd...blh cek bbrapa hr atau mgu sterusnya

Saya pernah mcm ni,test byk kali tp takada yg naik double line pastu sekali tu naik double naik pastu esok nya period.. sebenarnya tu hormon kita nk period sebab tu boleh detect saya prnh tanya doktor and doktor hormon kita nk period

4y ago

Hcg bkn hormon period sis. Doc prnh bgtau kalau upt positif and period tu maknanya chemical pregnancy. Kandungan x menjadi

byk kali kne mcm neh smpai dh mls nk mghrap dh😅😅x tau la upt mna yg btl msa sy check smlm,smoga ad rezeki utk kita smua,ad org ckp klu mcm neh -ve,tp sis try la check smgu lg atau 2mgu lg,smoga ad rezeki utk sis

try guna clearblue digital or plus .. tu tahap sensitifnya tinggi ..

Klu sy mcmi kira postif ke x last period 16/10 smpai skrng xdtg lgi

2y ago

Sy blom scan lgi rituh scan awl sgt doc ckp xnmpk ppe sy tgu 7/8 week bru nk scan

Sya pernah mcm tu. Tunggu lewat haid seminggu dua lgi.

xprnh plk jd cm n kcuali bli yg kdai eco🤭😅

Ada itu tp awl lgi pikir baik sja

coba kak try sekali lagi..