Mylittle Son

Assalamualaikum semua....sekarang anak sulung saya bru berusia 5bulan.... Bru2 ni sya tk brapa sedap badan lepas tu cuba buat upt hasilnya double line....saya sedih ingatkn ank sya yg masih kcil nak dapt bby lagi.... Sy jdi sedih stress...tapi itu adalah 1 rezeki dari Allah... Semoga sy menjadi umi yg terbaik utk ank2 saya.... Sya dan kandungan sihat...

17 Balas

Rezeki tu umi. Org lain usaha bertahun2 nk zuriat. terima dgn redha ya umi

Alhandulillah rezeki Allah bagi pada sis.. Rindunya nak pregnant lagi

In shaa Allah dipermudahkan. Tak semua org Allah bg rezeki ni

4y ago

Ya sis... Semoga sy kuat😍

Semoga dipermudahkan.. Doa yg baik² insyaAllah ok je tu..

4y ago

Terima kasih sis💕

Knp sedih.. be happy.. its a blessing

4y ago

Sedih pkirkan ank yg bru nk rasa kasih syg sorg ibu.... Tapi sy kuat kn diri untuk ank yg sy kandung ni dan ank yg sedang nk membesar ni.... Semoga sy beri kasih syg sma rata utk bhgian ank2 sya😊

Semoga dipermudahkan segala urusan.

4y ago

Terima kasih sis💕

ye betul. semunya rezeki.

4y ago

Ya sis....😊