Mylittle Son

Assalamualaikum semua....sekarang anak sulung saya bru berusia 5bulan.... Bru2 ni sya tk brapa sedap badan lepas tu cuba buat upt hasilnya double line....saya sedih ingatkn ank sya yg masih kcil nak dapt bby lagi.... Sy jdi sedih stress...tapi itu adalah 1 rezeki dari Allah... Semoga sy menjadi umi yg terbaik utk ank2 saya.... Sya dan kandungan sihat...

17 Balas

Ye sbr.. Sy ank frist 9bulan dah ad bby lg... Skrg da sethun 2bulan..sy hamil 7bulan lebh skrg.... Tk lama lg nk bersalin.. Dgn suami kja jauh. Sbr jela.. Lg kne kuatkn aty... Msa bersalin suami tkde.

4y ago

Tq ya