Jom kongsi berat badan bby momy...seronok tengok baby yg badan besar2 😂

Ank sya 4 bulan bru 6.1kg...naik sekilo dari 5.1kg msa dia tiga bulan..dgn ketinggian 60cm lilit kepala 40cm... Alhamdulillah semoga ank2 kita membesar dgn sihat ya momy2..😘

4 Balas

lahir 3.1 kg tinggi 52 cm. sekarang 3 bulan setengah 7.4 kg, tinggi 64 cm. alhamdulillah sakit tangan mak 🙂

Lahir 3.04 kg tinggi 50cm. Skrg 4 bulan 6.6kg tinggi 62cm. Alhamdulillah semoga anak kita sihat2 je ya 🥰

2d ago

kita lahir kecik je 2.4kg..hehe

Lahir 2.4kg skrng baru 3 bln stngh berat 6.5kg 🥰

Lahir 2.1 kg. Sekarang 3 bulan 4.6kg. 😊