Mylittle Son

Assalamualaikum semua....sekarang anak sulung saya bru berusia 5bulan.... Bru2 ni sya tk brapa sedap badan lepas tu cuba buat upt hasilnya double line....saya sedih ingatkn ank sya yg masih kcil nak dapt bby lagi.... Sy jdi sedih stress...tapi itu adalah 1 rezeki dari Allah... Semoga sy menjadi umi yg terbaik utk ank2 saya.... Sya dan kandungan sihat...

17 Balas

Dun worry sis.. Sy pon penah alami mcm sis.. Anak sulong baru 5 bln dh pregnant no. 2..mula² pon down n mkn ms juga utk pulihkan mood tu.. Tp alhamdulillah ramai yg support sy bg kata² semangat..mgkin ada hikmahnye knp sis dpt rezki awl.. Maybe no 3 n seterusnya jarak jaoh ke kita xtau kan.. Allah sebaik² perancang sis.. Yg penting sgt² bsyukur anak yg sulong tu sgt behave n memahami situasi umminya.. 😊

4y ago

Terima kasih sis atas kata semangat.... Semoga sya kuat utk kandungan sy dan ank2 sya