Harapan

Sya Harap, Sy Boleh Jdi Sperti Mommy2x yg Lain... 2 line UPT... I'm waiting For 4 Years To Become a Mom... Tp, Allah Blm Bagi Rezeki Lgi... ?

27 Balas

Insyallah sis, sye 6 tahun tunggu akhirnye dapat baby girl. Sye cube mgurut kg , sye diet makan healty food only. And minum air campuran madu,limau,delima setiap pagi and mlm. Dan amal kan acid folid. Alhamdullilah 3 bulan selepas tu sye hamil. Oh saya elak kan kafein jugak. Walaupon addicted to coffee/nescafe

Insyallah...amalkn solat hajat pas solt subuh..sya dh nk masuk 6 thun kawin..thun nie sy amlkn solt hajat tiap hri..alhmdulillh...xsmpai sebuln buat...allah izinkn sy hamil..nie buat test dh naik 2 line...seblum nie xpnh naik..rezki milik allh..kite berusha berdoa betol2 k..

smga Allah mngurniakan awak dgn zuriat yg comel2 ... in shaa Allah sis , bykn bersabar , usha dan tawakal .. sometimes , msa kita dok bhrap tu xde .. tp bila kita dh ptus bhrap , meletakkan 100% pd kuasa Nya .. msa tu laa d hdirkn berita yg sgt gmbira ..

Dont give up, saye 11 tahun nak dpt anak ke 3, saye selalu ingat kata2 ni, Allah akan beri kita rezeki pada masa yg betul dan tepat untuk kita. Insha Allah akan sampai masa itu.

Sabar.. Sy 8thun menanti.. Mgkin dgn asbab sy amalkn madu turki yg wawa zainal jual tuu sy akhri nye pregnant.. Cma try amalkn.. Kot2 mjdi..madu tu mmg utk iktiar hamil

Xpe sabar sis.... Yg penting dh usaha berdoa selebinya kita tawakal pada nya... Sy tunggu 6thn baru ada sis... Yg penting jgn putus asa itu aje..

In sha Allah ada rezeki sis nnti. Maksedara sy lama tunggu. Skrg ank dia 7 org. Lpas lekat yg 1st, tiap tahun dia nk beranak.

Bykkn bersabar..kne sllu happy..saat putus hrpn ,byk doa dekat Allah..mengadulah selalu pd Dia.. InsyaAllah smua dgn izinNya

Terima Kasih Semua... Insyaallah... Aminnn aminn... Semoga Antra Semua Doa2x Yg Kamu Lontarkan Dimakbulkan Allah....

cuba ikhtiar dgn urut kampung sis..alhamdulillah ramai yg berjaya..kta ikhtiar dan berdoa in sha allah