upt -ve

Assalamualaikum bakal2 ibu... Sya Mau tnya Bah... Sya dah lewat 2 minggu datang Bulan... Sya buat upt... Tpi hasilnya cuma 1 garis shja yg naik....ibu2 yg lain ada x yg mcm sya... Boleh kongsi2 dgan sya...

2 Balas

Klau sy jenis priod tak teratur masa check dua minggu -ve,dalam lewat sbulan lebih sy check balik +ve..sis cuba tunggu lagi kalau negative jugak,mungkin masalah hormon.

3y ago

1 bulan lebih yg sis cek postve... brpa hari selepas 1 bulan sis x dtng period sis cek upt

Waalaikumussalam, cuba lagi lepas lewat period 1 bulan. Kalau still negative, mungkin tak period sebab hormone. Lagi bagus kalau check ke hospital / klinik